360 Graden productfotografie

Wil je naast bezoekers nu ook eindelijk eens klanten?


Een complete dienst

Panomania helpt van begin tot eind: compleet, eenvoudig en alles binnen 48 uur. Vanaf het fotograferen tot en met het online brengen. We integreren met alle grote webshop platformen zoals Shopify, Magento, WordPress enz. Dus geen complexe integratie trajecten.

Je bent eigenaar van het complete 360°-content-pakket, inclusief alle originele high-res foto’s, 360 product viewer en instructies om zelf snel online te kunnen of eventueel met onze hulp. Je kan er zelfs voor kiezen om Panomaniade hosting te laten verzorgen.
We kennen de kracht van 360 beeldtaal en weten dat toe te passen in functie van gevestigde en nieuwe communicatiekanalen. We denken voortdurend oplossingsgericht.
We zoeken dan ook naar de best haalbare oplossing met oog voor een aanvaardbaar budget en deadline. Dit betekent onder andere dat we "meestal" werken in onze eigen studio ten einde een optimaal resultaat te behalen.

Volgens Safeshops zijn er duizenden webshops actief in de Benelux! Iedereen vechtend voor de aandacht van de klant.

Veel geld wordt besteed aan online marketing diensten zoals SEO, CRO, Google Ads, Email Marketing, Social Media Marketing enzovoort.
Allemaal om meer bezoekers te genereren.

Vervolgens maar hopen dat de bezoeker overgaat tot een waardevolle actie. Men spreekt hier veelal over de term conversie-ratio.


Onderzoek toont aan dat de gemiddelde conversie bij een webshop slechts zo rond de 4% ligt. Bron: Irpcommerce

  • https://panomania.be/products/product1.html
  • https://panomania.be/products/product2.html
  • https://panomania.be/products/product3.html

Eén van de belangrijkste redenen waarom webshops niet presteren is door overschot aan keuzestress. De Amerikaanse psycholoog Barry Schwartz legt uit in deze TED talk dat stress de meest dominante factor is in het aankoopproces. De bezoeker wil echt wel een gevoel van keuzevrijheid hebben.


Boost je SEO met 360° Productfotografie

De zoekmachine van Google houdt van unieke websites. Hoe langer je de aandacht weet vast te houden van je bezoekers hoe beter je positie. Dat is precies wat 360° Productfotografie voor je doet. De aandacht vasthouden!

Eén van de beste tips om je positie te verbeteren is geven van meer Image context. John Mueller, Google Search Advocate vertelt er meer over.

Ongekend lage tarieven

Tot op heden was 360° Productfotografie alleen betaalbaar voor de allergrootste webshop, beperkt qua interactie en complex in de uitvoering. Door specialisatie en innovatie levert Panomania onderscheidende professionele content tegen de laagste tarieven in Europa.